ناگت مرغ یک غذای آماده و خوشمزه هست که می تونید در منزل اونو به راحتی با مواد سالم تولید کنید و در فریزر نگهداری کنید .
بیش از هرچیز برای تهیه ناگت مرغ با طعم و کیفیت اصلی اون احتیاج به ادویه ایزی ناگت دست پزتک دارید. همچنین شما برای سوخاری کردن ناگت می تونید از پودرهای سوخاری رنگی کوک مارکت که در انواع سوخاری قرمز ، سوخاری زرد ، سوخاری نارنجی و سوخاری رنگارگ ارائه شده استفاده کنید و ناگت های خود را به صورت رنگارنگ و زیبا تهیه کنید.
برای تهیه ناگت می تونید از رسپی زیر که توسط سایت کوک مارکت برای شما آماده شده استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه ناگت :
- گوشت سینه مرغ 500 گرم
- پیاز 100 گرم
- سیر 10 گرم
- ادویه ایزی ناگت 25 گرم
- نمک 5 گرم
- سس خردل 30 گرم
- پنیر پروسس(یا پنیر پیتزا) 80 گرم
همچنین برای سوخاری کردن ناگت به مواد زیر احتیاج داریم :
- آرد سفید
- تخم مرغ کامل 2 عدد ( به جای ان می توانید از ترکیب پودر بتر و آب استفاده کنید.)
- پودر سوخاری رنگی
- نمک ، فلفل ، آویشن و شیر به مقدار لازم
ابتدا گوشت سینه مرغ را دو مرتبه چرخ می کنیم. سپس پیاز رنده شده را اضافه می کنیم.سپس سیر له شده ، نمک ، سس خردل و ادویه ناگت را اضافه کرده و مواد را با دست ورز می دهیم سپس پنیر را اضافه کرده و مجدد ورز می دهیم.
خمیر را با پلاستیک پوشانده و برای 2 ساعت داخل سخچال استراحت می دهیم . سپس خمیر را به دلخواه قالب می زنیم.
ادویه ها و مقدار کمی شیر را به تخم مرغ اضافه کرده و هم می زنیم . سپس از خمیر گلوله های یک اندازه جدا کرده با قالب فلافل قالب می زنیم و داخل آرد سفید می گذاریم. سپس خمیر را ابتدا داخل تخم مرغ و سپس مجددا داخل پودر سوخاری می زنیم.
سپس ناگت ها را به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت داده و پس از آن می توانیم سرخ کرده و مصرف کنیم.