فرآوری گوشت با پودر
نما
مواد لازم :
250
گرم گوشت مغز ران گوساله
50 گرم آب دمای محیط
15 گرم
پودر نما
50 گرم یخ خردشده
-
از گوشت مغز ران گوساله یا فیله یا مغز ران مرغ استفاده میکنیم.
-
چربی گوشت را میگیریم.
-
گوشت را در قطعات مختلف برش میزنیم.
-
تیغه خمیرزن را داخل دستگاه میگذاریم.
-
آب و پودر نما را داخل غذاساز میریزیم.
-
به مدت 5 دقیقه غذاساز را روشن میکنیم. (ابتدا دور آهسته و سپس دور تند)
-
سپس یخ را اضافه کرده و مجددا برای 5 دقیقه
میکس میکنیم.
-
گوشت را به مخلوط آمادهشده اضافه میکنیم
و دستگاه را روشن میکنیم. تا زمانی که کل مخلوط به خورد گوشت برود میکس کردن مواد را
ادامه میدهیم.
-
گوشت فراوریشده را داخل یخچال میگذاریم تا
برای 24 ساعت استراحت کند. در این مدت، هر چند ساعت یکبار مواد را با دست ماساژ میدهیم تا نتیجه بهتری به دست آید.
-
بعد از آن از گوشت فرآوریشده در کالباس یا
ژامبون میتوانیم استفاده کنیم.