سوسیس هات
داگ
مواد لازم:
750
گرم گوشت چرخ کرده مرغ (450 گرم سینه و 300
گرم ران)
20 تا 30 گرم سیر (سیر میتواند به صورت تازه
یا فریزشده باشد)
نمک به میزان لازم
ادویه هات داگ 15-25 گرم
اسانس دود 5 گرم
تخممرغ 1 عدد
پودر پیش مخلوط سوسیس
100 گرم
آب 120 گرم
روغن پخت و پز 80 گرم
-
گوشت چرخشده نیمه یخزده را داخل میکسر میریزیم. سیر، نمک، ادویهها و اسانس دود را به گوشت اضافه میکنیم و برای یک دقیقه میکس میکنیم.
-
تخممرغ را اضافه میکنیم و برای 30 ثانیه
میکس میکنیم.
-
درحالی که میکسر با دورکم روشن است، پودر پیش
مخلوط سوسیس و آب را در چند مرحله همراه هم اضافه میکنیم و در انتها برای یک
دقیقه میکس میکنیم.
-
روغن را به آرامی به میکسر اضافه کرده و
برای 20 ثانیه میکس میکنیم.
-
خمیر سوسیس را برای دو دقیقه میکس میکنیم
تا خمیر یکدستی به دست آید.
-
هر 30 ثانیه یکبار میکسر را خاموش کرده
و دیوارههای میکسر را تمیز میکنیم تا همه مواد کاملا ترکیب شوند.
-
خمیر سوسیس را با استفاده از دستگاه سوسیس
پرکن داخل پوشش هات داگ قرار داده و پوششها را وکیوم میکنیم.
-
آب را تا دمای 75 درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
-
هات داگها را به صورتی که با آب تماس
مستقیم نداشتهباشند و بخارپز شوند داخل قابلمه میگذاریم.
-
زمان پخت مناسب برای هات داگ 60 تا 75
دقیقه میباشد.
-
بعد از پخت، پوششها را از قابلمه خارج میکنیم و بلافاصله به ظرف آب و یخ منتقل میکنیم. 30 دقیقه داخل آب میگذاریم تا
کاملا سرد شود.
-
سپس برای مدت 12 ساعت سوسیسها را داخل یخچال میگذاریم و بعد میل میکنیم.