آرومات

طرز تهیه سوسیس هات داگ

سوسیس هات داگ


مواد لازم:

750 گرم گوشت چرخ کرده مرغ (450 گرم سینه و 300 گرم ران)

20 تا 30 گرم سیر (سیر می‌تواند به صورت تازه یا فریزشده باشد)

نمک به میزان لازم

ادویه هات داگ 15-25  گرم

اسانس دود 5 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

پودر پیش مخلوط سوسیس 100 گرم

آب 120 گرم

روغن پخت و پز 80 گرم


-         گوشت چرخ‌شده نیمه یخ‌زده را داخل میکسر می‌ریزیم. سیر، نمک، ادویه‌ها و اسانس دود را به گوشت اضافه می‌کنیم و برای یک دقیقه میکس می‌کنیم.

-         تخم‌مرغ را اضافه می‌کنیم و برای 30 ثانیه میکس می‌کنیم.

-         درحالی که میکسر با دورکم روشن است، پودر پیش مخلوط سوسیس و آب را در چند مرحله همراه هم اضافه می‌کنیم و در انتها برای یک دقیقه میکس می‌کنیم.

-         روغن را به آرامی به میکسر اضافه کرده و برای 20 ثانیه میکس می‌کنیم.

-         خمیر سوسیس را برای دو دقیقه میکس می‌کنیم تا خمیر یکدستی به دست آید.

-         هر 30 ثانیه یکبار میکسر را خاموش کرده و دیواره‌های میکسر را تمیز می‌کنیم تا همه مواد کاملا ترکیب شوند.

-         خمیر سوسیس را با استفاده از دستگاه سوسیس پرکن داخل پوشش هات داگ قرار داده و پوشش‌ها را وکیوم می‌کنیم.

-         آب را تا دمای 75 درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

-         هات داگ‌ها را به صورتی که با آب تماس مستقیم نداشته‌باشند و بخارپز شوند داخل قابلمه می‌گذاریم.

-         زمان پخت مناسب برای هات داگ 60 تا 75 دقیقه می‌باشد.

-         بعد از پخت، پوشش‌ها را از قابلمه خارج می‌کنیم و بلافاصله به ظرف آب و یخ منتقل می‌کنیم. 30 دقیقه داخل آب می‌گذاریم تا کاملا سرد شود.

-         سپس برای مدت 12 ساعت سوسیس‌ها را داخل یخچال می‌گذاریم و بعد میل می‌کنیم.