آرومات

طرز تهیه ناگت مرغ

ناگت مرغ


مواد لازم:

گوشت چرخ‌کرده مرغ 500 گرم

سیر 5 حبه

پیاز رنده‌شده 10 گرم

مغز نان باگت 2 عدد

شیر 45 گرم

آب 20 گرم

پنیر پیتزا رنده‌شده 100 گرم

پودر ایزی ناگت 50 گرم

سس بشامل 2 قاشق غذاخوری

سس خردل 1.5 قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری


-         گوشت را به همراه نمک داخل دستگاه می‌ریزیم و برای 30 ثانیه میکس می‌کنیم.

-         مغز نان باگت را با شیر آغشته می‌کنیم.

-         سیر و پیاز رنده‌شده را به گوشت اضافه می‌کنیم و برای 30 ثانیه میکس می‌کنیم.

-         مغز نان باگت به همراه سس بشامل و سس خردل را به مخلوط گوشت اضافه کرده و برای 30 ثانیه میکس می‌کنیم.

-         آب را به همراه پنیر پیتزا و ایزی ناگت به مخلوط گوشت اضافه کرده و یک دقیقه میکس می‌کنیم.

-         مواد را برای یک ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند.

-         سپس روی نایلون باز می‌کنیم و برای نیم ساعت داخل فریزر استراحت می‌دهیم.

-         خمیر را با قالب دلخواه کاتر می‌زنیم. سپس دو مرتبه داخل آرد و تخم مرغ و در انتها داخل پودر سوخاری قرار می‌دهیم.