کوک مارت

طرز تهیه برگر گوشت 90 درصد

برگر گوشت 90 درصد

 

مواد لازم:

850 گرم گوشت چرخ‌شده (700 گرم مغز ران گوساله و 150 گرم قلوه‌گاه)

آب خنک 70 گرم

پیاز رنده‌شده 130 گرم

طعم مخصوص برگر 35 گرم

بیگ مک 5 گرم

سیر یا پودر سیر به دلخواه

طعم دود

نمک به میزان لازم

 

-         گوشت و سیر و پیاز را داخل میکسر می‌ریزیم و برای یک دقیقه میکس می‌کنیم.

-         ادویه همبرگر مخصوص را به همراه نمک اضافه می‌کنیم و برای 30 ثانیه میکس می‌کنیم.

-         چند قطره طعم دود اضافه می‌کنیم و برای 30 ثانیه میکس می‌کنیم.

-         بیگ مک را اضافه می‌کنیم و برای یک دقیقه میکس می‌کنیم.

-         15 دقیقه به مواد داخل یخچال استراحت می‌دهیم.

-         برگرها را در قطعات 150 گرمی جدا کرده و قالب می‌زنیم .

-         برای یک ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کنند.