آرومات

طرز تهیه کالباس خشک

کالباس خشک


مواد لازم:

گوشت چرخ‌کرده 700 گرم (400 گرم سینه مرغ و 300 گرم ران مرغ)

سیر 20 الی 40 گرم

ادویه کالباس خشک 20 گرم

آب 120 گرم

روغن 80 گرم

پودر پیش مخلوط کالباس 100 گرم

نمک به میزان لازم

تخم‌مرغ یک عدد

گوشت نمایشی 250 گرم


-         گوشت و سیر را داخل مخلوط‌کن می‌ریزیم.

-         میکسر را برای یک دقیقه روشن می‌کنیم. سپس گوشت را یک بار هم می‌زنیم و دوباره برای یک دقیقه میکس می‌کنیم.

-         ادویه و نمک و تخم‌مرغ را اضافه کرده و برای 30 ثانیه میکس می‌کنیم. سپس مواد را با قاشق مخلوط کرده و دوباره برای 30 ثانیه میکس می‌کنیم.

-         پودر پیش مخلوط و آب را در چند مرحله به میکسر اضافه می‌کنیم.

-         روغن را به میکسر اضافه می‌کنیم و برای 30 ثانیه میکس می‌کنیم.

-         برای مدت چند دقیقه مواد را میکس می‌کنیم تا آب و روغن کاملا با گوشت و مواد پودری ترکیب شوند.

-         گوشت نمایشی را به خمیر کالباس اضافه می‌کنیم و با دور کم میکس می‌کنیم. (این مرحله را با دست هم می‌توان انجام داد.)

-         خمیر کالباس را با استفاده از دستگاه سوسیس پرکن داخل پوشش کالباس قرار داده و پوشش‌‌ها را وکیوم می‌کنیم.

-         آب را تا دمای 75 درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

-         کالباس را به صورتی که با آب تماس مستقیم نداشته‌باشد و بخارپز شود داخل قابلمه می‌گذاریم.

-         زمان پخت مناسب برای  کالباس تا 90 دقیقه می‌باشد.

-         بلافاصله به ظرف آب و یخ منتقل می‌کنیم و 5 دقیقه داخل آب می‌گذاریم تا کاملا سرد شود.

-         سپس برای مدت 12 ساعت کالباس‌ها را داخل یخچال می‌گذاریم.