آرومات

طرز تهیه ژامبون مرغ

ژامبون مرغ

 

مواد لازم:

گوشت چرخ‌کرده 700 گرم (400 گرم سینه مرغ و 300 گرم ران مرغ)

سیر 20 الی 40 گرم

ادویه ژامبون مرغ 20 گرم

پودر دود 3 گرم

آب 120 گرم

روغن 80 گرم

پودر پیش مخلوط کالباس 100 گرم

نمک به میزان لازم

تخم‌مرغ یک عدد

هویج بخارپزشده 150 گرم

قارچ بلانچ شده 150 گرم

 

-         گوشت و سیر را داخل مخلوط کن می‌ریزیم.

-         تخم‌مرغ، ادویه، نمک و پودر دود را اضافه می‌کنیم و برای یک دقیقه میکس می‌کنیم.

-         پودر پیش مخلوط و آب را در چند مرحله به میکسر اضافه می‌کنیم.

-         روغن را به میکسر اضافه می‌کنیم و برای 30 ثانیه میکس می‌کنیم.

-         برای مدت چند دقیقه مواد را میکس می‌کنیم تا آب و روغن کاملا با گوشت و مواد پودری ترکیب شوند.

-         هویج بخارپزشده را به میکسر اضافه و مخلوط می‌کنیم.

-         قارچ بلانچ‌شده را با مواد مخلوط می‌کنیم.

-         خمیر کالباس را با استفاده از قیف قنادی یا دستگاه سوسیس پرکن داخل پوشش کالباس قرار داده و پوشش‌ها را وکیوم می‌کنیم.

-         آب را تا دمای 75 درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

-         کالباس را به صورتی که با آب تماس مستقیم نداشته باشد و بخارپز شود داخل قابلمه می‌گذاریم.

-         زمان پخت مناسب برای کالباس تا 90 دقیقه می‌باشد.

-         بلافاصله به ظرف آب و یخ منتقل می‌کنیم و 5 دقیقه داخل آب می‌گذاریم تا کاملا سرد شود.

-         سپس برای مدت 12 ساعت کالباس‌ها را داخل یخچال می‌گذاریم.