ژامبون مرغ
مواد لازم:
گوشت چرخکرده 700
گرم (400 گرم سینه مرغ و 300 گرم ران مرغ)
سیر 20 الی 40 گرم
ادویه ژامبون مرغ 20
گرم
پودر دود 3 گرم
آب 120 گرم
روغن 80 گرم
پودر پیش مخلوط
کالباس 100 گرم
نمک به میزان لازم
تخممرغ یک عدد
هویج بخارپزشده 150
گرم
قارچ بلانچ شده 150
گرم
-
گوشت و سیر را داخل مخلوط کن میریزیم.
-
تخممرغ، ادویه، نمک و پودر دود را اضافه
میکنیم و برای یک دقیقه میکس میکنیم.
-
پودر پیش مخلوط و آب را در چند مرحله به
میکسر اضافه میکنیم.
-
روغن را به میکسر اضافه میکنیم و برای 30
ثانیه میکس میکنیم.
-
برای مدت چند دقیقه مواد را میکس میکنیم
تا آب و روغن کاملا با گوشت و مواد پودری ترکیب شوند.
-
هویج بخارپزشده را به میکسر اضافه و مخلوط
میکنیم.
-
قارچ بلانچشده را با مواد مخلوط میکنیم.
-
خمیر کالباس را با استفاده از قیف قنادی یا
دستگاه سوسیس پرکن داخل پوشش کالباس قرار
داده و پوششها را وکیوم میکنیم.
-
آب را تا دمای 75 درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
-
کالباس را به صورتی که با آب تماس مستقیم
نداشته باشد و بخارپز شود داخل قابلمه میگذاریم.
-
زمان پخت مناسب برای کالباس تا 90 دقیقه میباشد.
-
بلافاصله به ظرف آب و یخ منتقل میکنیم و
5 دقیقه داخل آب میگذاریم تا کاملا سرد
شود.
-
سپس برای مدت 12 ساعت کالباسها را داخل یخچال میگذاریم.